A Trianon Múzeum Alapítvány egésznapos programmal várja az érdeklődőket, szeptember 26-án, szombaton, Királyszálláson, a Nagy-Magyarország Parkban. A MásodikEzerév című centenáriumi rendezvény reggel 10 órakor kezdődik, és este 20 óráig tart.

Előadást tart a Magyar Honvédség Légierő Fúvószenekara, a Jávor Pál Nemzeti Cigányzenekar, a délvidéki Juhász Zenekar, az erdélyi Heit Lóri zenekar, a ZrínyiPop jazz-zenekar, Sárdy Barbara, Garamvölgyi Anett, Róka Szabolcs, Sós Andrea, Simó Annamária, az Első Magyar Borszínház társulata: Éder Enikő, Kolti Helga és Tapasztó Ernő. Meister Éva nagysikerű Trianoni harangok című pódiumműsorát mutatja be. Egyedülálló látványosságokat nyújt, a honfoglalástól az 56-os forradalomig tartó korszakokat katonai életképekben felelevenítő, hadtörténeti bemutató és a történelmi kézműves mesterségek seregszemléje. A rendezvény keretében megnyílik a Trianon Múzeum időszaki kiállítása, és a Park területén működő Kárpátia étterem, amely a Krúdy Gyula műveiből ismert Szindbád vacsoráját életre keltő gasztronómiai élménnyel várja a vendégeket. A Kárpátia Borház Kárpát-medence legjobb borait kínálja, a Kárpátia Könyvesház a legjobb külhoni könyveket ajánlja. Az ingyenes vendégétkeztetés és fizetős büféellátás a színvonalas étel-ital kínálattal járul hozzá a jó közérzethez és kellemes családi kikapcsolódáshoz.

A rendezvény szabadtéren, négyhektáros területen zajlik, megfelel a hatályos járványügyi szabályok maximális betartásához szükséges biztonsági feltételeknek!

Királyszállás és Várpalota között autóbuszok ingyenesen biztosítják a résztvevők oda-vissza utazását. Indulás a várpalotai vasúti pályaudvar parkolójából reggel 9.30-kor, visszatérés a Nagy-Magyarország Parkból este 20,00 órakor.

A szervezők szeretettel várja a rendezvény iránt érdeklődőket!

Egyedülálló élményt vár a résztvevőkre, legyen Ön is közöttük!

A rendezvény részletes bemutatása és a teljes program INNEN letölthető.

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt a barátaival!