Élőben is közvetíti az interneten keresztül legnépszerűbb kulturális rendezvényeit, előadásait a Magyar Házak Hálózata, így külhoni magyar barátaink is részesei lehetnek eseményeinknek. Az online szolgáltatás mellett a programokat természetesen a helyszíneken is élvezhetik a látogatók. 

Rendezvényeink iránt egyre nagyobb az érdeklődés. Házainkban gyakran „egy tűt sem lehet leejteni” egy-egy rendezvény alkalmával, ugyannakkor számos visszajelzés érkezik a külhoni magyarok felől arra vonatkozóan, hogy milyen jó lenne, ha ők is részesei lehetnének egy-egy könyvbemutatónak, ismeretterjesztő előadásnak, kiállításmegnyitónak, ünnepi műsornak.

A kérésnek eleget téve, rendezvényeinket élőben közvetítjük. Mindazok, akik szeretnének részesei lenni eseményeinknek, a Magyar Házak Hálózata facebook-oldalán  https://www.facebook.com/MagyarHazakHalozata követhetnek bennünket. Így helytől függetlenül, az anyaországból és a teljes Kárpát-medencéből követhetnek bennünket, illetve utólag is visszanézhetik a felvételeket.

A Házak rendezvényeinek beharangozóit előre közzétesszük a közösségi médiában, hogy mindenki időben értesülhessen azokról.

Bárhol is élünk, legyünk együtt!

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt a barátaival!