A Magyar Házak debreceni, miskolci, szegedi, szombathelyi és kisvárdai regionális központjai honismereti kirándulásokon és utazásokon keresztül szeretné megismertetni Erdély, Kárpátalja, Felvidék, Délvidék, Őrvidék magyar történelmi és kulturális értékeit.

Ennek érdekében a Magyar Házak különböző tematikájú utazási csomagokat állított össze, ezeket pedig saját honlapján, a hazajarat.hu oldalon tárja a nagyközönség elé.

A kirándulások, utazások konkrét lebonyolítására valamennyi Magyar Ház szerződést kötött egy-egy utazási irodával.

Azoknak, akik szeretnék megismerni a Kárpát-medencei magyar történelmi és kulturális örökséget, a Kárpát-medencében élő magyarokat, és szeretnének velünk utazni, nem kell mást tenniük, mint hogy a honlapon kiválasztják a számukra megfelelő utazási ajánlatot, és arra regisztrálnak. Jelentkezni a minden utazási ajánlatnál megtalálható egyszerű, online űrlap segítségével lehet. A honlapon valamennyi utazási ajánlatunk részletesen ismerteti a programot, az uticélokat, látnivalókat, ugyanakkor tartalmazza az olyan fontos adatokat, mint az utazás ára, az árban benne foglalt szolgáltatások, az esetleges opcionális programok költségét stb.

A Hazajárat program mottója: Szeressük vissza Magyarországot!

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt a barátaival!