A Magyar Házak saját kiadványait és a külhoni magyar könyvkiadók remekeit felvonultató Kárpátia Könyvesháza különleges karácsonyi könyvválogatásokkal igyekszik segíteni az ajándékvásárlást. Könyvcsomagjaink gyerekek és felnőttek számára is kínálnak olvasnivalót. A könyvek postai utánvéttel online is megrendelhetők, de személyesen is átvehetők Házainkban.

Aki szívesen utazik a történelmi Magyarország tájain, hogy megismerje történelmi és kulturális örökségünk értékeit,, bizonyára örülne, ha a karácsonyfa alatt találná a KÁEPÁT-MEDENCE ÚTIKÖNYV, a PARTIUM és a FELVIDÉK, művészi fotókkal gazdagon illusztrál könyvekből álló ajándékcsomagot.

A történelem szerelmesei biztosan örülnének, ha a 10 KÖNYV, TRIANON 100. ÉVFORDULÓJÁN, AZ 1000 ÉVES MAGYARORSZÁGRÓL címmel megjelent sorozatot kapnák ajándékba karácsonyra.

Annak, aki szereti Ady Endre költészetét,, szép karácsonyi ajándék lehet Péter I. Zoltán AZ ÉRTŐL AZ ÓCEÁNIG,, a költő háromkötetes, eddig kiadott legteljesebb életrajza

A KÁRPÁT-MEDENCE NAGY MESEKÖNYVE olyan mesekönyv, amilyenen a mostani szülők, nagyszülők is felnőttek, de amilyet a mai gyermekek is szeretnek, mert a gyermeki képzelet örömmel kalandozik mai is a királylányok, királyfik, a szegénylegények, a sárkányok. a jó és rossz örök küzdelmének mesevilágában. A színvonalas kivitelezésű, keményborítós, a gyermekrajzok stílusában gazdagon illusztrált könyv igazi karácsonyi ajándék.

A MESÉS SZÉKELYFÖLD (I.-V. KÖTET) a legjobb karácsonyi ajándékötlet azoknak a szülőknek, nagyszülőknek, akik erdélyi kötődésüket szeretnék átörökíteni gyermekeiknek, unokáiknak. „Annácska és Zolika kalandja ezelőtt tíz esztendővel kezdődött: a Kolozsváron élő testvérpár a szülők, a nagyszülők társaságában utazgatnak Székelyföldön, sorra ismerve meg Csík-, Gyergyó- és Kászonszék, majd Udvarhelyszék és Háromszék, végül Marosszék és Aranyosszék településeit. A Sarány István által jegyzett mesék, történetek a két gyermek szemszögéből mutatják be a felkeresett településeket.”

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt a barátaival!